Saturday, January 31, 2009

Berita Harian @ Amal untuk Gaza



Syabas kepada Berita Harian yang telah berjaya menganjurkan majlis jualan amal untuk Tabung Gaza di Amcorp Mall, Petaling Jaya hari ini. Majlis mendapat sambutan hangat daripada orang ramai dan artis negara yang hadir. Ini yang dikatakan artis prihatin, mendermakan barang barang untuk dilelong dan sama sama menjual barang barang terpakai untuk mangsa kezaliman Israel di Gaza.
Ramli MS .... lelong baju, seluar dan jaket
Kami sekeluarga turut meramaikan majlis sambil menderma. Itulah sedikit yang dapat kami buat untuk saudara Islam yang menderita di Gaza, semoga umat Islam yang berjumlah 1.6 billion di dunia ini akan turut sama membantu dalam apa cara sekali pun demi keamanan sejagat.

Mawi & Ekin turut sama .... Icecream lelong $10


Kak Anita & Suami ..... jangan marahlah bang


Orang yang sangat ramai


Erra & Suami ...... 7 bulan mengandung masih manisss


Ahhh Abg Mahathir dah senyum .... senang hati Kak Nita

Rosyam Noor ...... jual apa tuuuu


Mawi .... dah kahwin pun masih menjadi pujaan ramai

DJs Hot FM ...... masih Hot walaupun dukung anak


Pelawak kita dan peminat


Chef Wan dan Sarina......buat demo masak lagi

Dress me up Mak ooi

8 comments:

Zabs said...

Salam DJ,
Barang artis mana yang sudah di beli?

jaflam said...

Salam Zabs,
Kami tak beli barang2 artis yang dilelong tapi derma terus dlm tabung dan beli T Shirt "I stand by You Palestine".

Akmal said...

Ramai betul orang yang hadir. InsyaAllah, kita semua lakukan apa yang termampu.

jaflam said...

Salam Akmal,
Kita rakyat Malaysia memang terkenal pemurah dan baik hati .... sebab itu negara kita masih diberkati dengan kemakmuran dan kejayaan. Lebih RM 60 ribu dapat dikumpulkan dalam program amal Berita Harian sementara program Amal di Istana Budaya berjaya mengumpul lebih dari RM 10 juta.

Akhlaken said...

DJ,

Kat mana boleh beli T-Shirt tu lagi?

jaflam said...

Salam Akhlaken,
Mungkin boleh dapat kat NSTP or Aman Palestine office.

Raden Galoh said...

Salam DJ,

I was there too tp busy managing my kiosk... always ada kat situ every week. Dgrnya sat ni ada lagi satu sesi tp kali ini paintings and artist...

ada rezeki boleh jumpa u and family...

jaflam said...

Salam Radin G,
Should have look for you while there but I thought that you are still resting at home. Good to note that you are well and able to man your business. InshaAllah if I could make it next time I will drop by at your place.